Logo

Fastighetsägare/BRF

Är din bostad ansluten till Sandnets fibernät eller vill bli, så hittar du information här om vilka tjänster som finns för dig.

Som ansluten med gruppavtal eller gruppanslutning via din bostadsrättsförening eller fastighetsägare har du tillgång till vår tjänst Sandnet bredband. Genom vår samarbetspartner Sappa har du tillgång till deras kollektiva digital-TV.

Om du inte hittar din bostadsrättsförening, samfällighet eller fastighetsägare kan det bero på att det ännu inte finns något gruppavtal eller att fastigheten inte är ansluten till Sandnets fibernät.

Gruppavtal

Gruppavtal kan tecknas för Sandnet bredband om fastigheten omfattar fler än 10 hushåll. Genom att teckna ett gruppavtal blir priset för tjänsterna lite lägre. Ett gruppavtal innebär att alla i fastigheten har samma grundutbud.

Individuella avtal

Individuella avtal kan tecknas för Sandnet bredband och Sappa TV till ordinarie priser. Med ett individuellt avtal väljer den boende tjänster efter eget behov.

Vad gäller möjligheter och villkor för gruppavtal med Sappas TV, kontakta Sappa på forsaljning@sappa.se.

Följande samfälligheter har tecknat ett avtal gällande bredband för dig som boende att ta del av. Klicka på din bostadsrätt för att se vad du kan beställa.

Sandnet bredband

Oavsett om ni är ett litet hushåll som använder internet till att läsa nyheter och betala räkningar eller är en tonårsfamilj med surfplattor, smartphones och smart-tv finns en hastighet som passar er. Med våra hastigheter får du och din familj möjlighet att surfa, streama webb-tv, spela onlinespel och lyssna på musik samtidigt utan problem. Hos Sandnet är alla hastigheter symmetriska, vilket innebär att du får samma hastighet ut på nätet som du får in till dig.

Välj mellan 10, 30, 100, 250 eller 1000 Mbit/s.

Bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar eller fastighetsägare med hyreslägenheter med 10 lägenheter eller fler kan teckna gruppavtal på Sandnet bredband 10 Mbit/s och 100 Mbit/s. Genom att teckna avtal med Sandnet som sträcker sig över några år kan vi erbjuda kollektivet en lägre månadskostnad. Kontakta Sandnet för mer information eller fyll i formuläret för intresseanmälan/offertförfrågan.

Sappa TV

När ni väljer Sappa som TV-leverantör, får ni vara med och bestämma vilket basutbud era boende ska få tillgång till. Kanske vill ni ha samma utbud som erbjuds av en annan leverantör idag, kanske efterfrågar ni något helt nytt?

Alla hushåll som Sappa ombesörjer med TV har tillgång till ett digitalt basutbud och playtjänsten Sappa Play .

För de medlemmar som vill komplettera sitt basutbud har Sappa ett av marknadens bredaste TV-utbud med kanaler och streamingtjänster från bland annat TV4, Discovery+ och Viaplay. De har allt ifrån stora blandpaket till lite mindre intressepaket med TV-kanaler inom olika genres. Det går att köpa till kanaler styckvis eller sätta ihop sitt egna TV-paket.

Kontakta Sappa för mer information om vad de kan erbjuda till just er: forsaljning@sappa.se.

Kontaktuppgifter Sappa

Telefon: 026- 14 00 01 (efter ordinarie öppettider kopplas telefonnumret till Sappa i Göteborg).

E-mejl: forsaljning@sappa.se

Sappa är tillgängliga alla dagar, året om.
Hemsida: www.sappa.se Länk till annan webbplats.

Intresseanmälan / offertförfrågan

Om du tillhör du en BRF, samfällighet eller fastighetsägare och är intresserad av en kollektiv anslutning eller vill förhandla om ett förmånligt pris på tjänster för medlemmar och hyresgäster så kan du skicka in en intresseanmälan.

Om du tillhör du en BRF, samfällighet eller fastighetsägare och är intresserad av en kollektiv anslutning eller vill förhandla om ett förmånligt pris på tjänster för medlemmar och hyresgäster så kan du skicka in en intresseanmälan.


Hur kan vi hjälpa dig? * (obligatorisk)
Vill du ha en offert måste du fylla i samtliga uppgifter i formuläret!
Hur kan vi hjälpa dig?


Spamskydd * (obligatorisk)

Efter du skickat in din förfrågan om offert kommer vi att kontakta dig för att boka ett besök. Vi kommer sedan och tittar på vad du har för förutsättningar. Efter vårt besök skriver vi en offert som vi lämnar till dig.

Vill du bara undersöka möjligheterna för ditt område, genom en intresseanmälan, så kontaktar vi dig inom 3-5 arbetsdagar.

Senast uppdaterat