Logo

Bredbandstjänst

Med bredband via Sandnets fibernät kan vi erbjuder dig en stabil uppkoppling till konkurrenskraftiga priser och produkter som passar just ditt behov. Med oss har du möjlighet att teckna bredband med hastigheter upp 1000Mbit/s.

Om ditt hushåll är ansluten till Sandnet fibernät med en fiberbox kan du beställa en bredbandstjänst via oss. Med fiberuppkopplingen, Fiber till hemmet, får du inte bara den bästa tekniken utan även tillgång till ett tjänsteutbud som passar både det lilla och stora behovet av bredband, Tv och telefoni. Du kan även teckna tjänster för kabel- tv och Ip-telefoni från de tjänsteleverantörer som levererar i vårt fibernät.

Här kan du som är befintlig bredbandskund ändra din hastighet eller du som är nyinflyttad till en ansluten fastighet beställa eller ändra din hastighet.

Är din fastighet ännu inte ansluten till Sandnets fibernät?
Gör din beställning av anslutning eller läs mer om vägen till fiber.

 

Bor inom Sandvikenhus eller delar av Heimstaden? Då beställer du bredbandstjänst via Sandviken Energis tjänsteportal.
Teckna bredband: https://portal.stadsnat.sandvikenenergi.se/ Länk till annan webbplats.

Bor du i en bostadsrättsförening, samfällighet eller privat fastighetsägare som har anslutit fastigheten med gruppanslutning via Sandnets fibernät? Då beställer du bredbandstjänst via de forumlär som avser din förening: https://sandnet.se/gruppavtal

Beställ bredband eller ändra hastighet

Här kan du beställa bredbandstjänst eller ändra hastighet. Faktura för bredbandsuppkopplingen från Sandnet kommer på din faktura från Sandviken Energi.

Efter beställning aktiveras din nya tjänst inom 5 arbetsdagar.

Tänk på att om du har skyddade personuppgifter så ska du inte använda våra webbformulär. Kontakta istället vår kundservice via telefon.


Finns på din faktura från Sandviken Energi

Kontaktuppgifter
Kontaktuppgifter

Har du fler än en fiberanslutning inom samma fastighetsbeteckning anger du här till vilken fastighet beställningen avser. Till exempel uthyrningsbostad, verkstad eller ladugård.
Jag beställer bredband med hastighet: * (obligatorisk)
Jag beställer bredband med hastighet:


Till exempel annan fakturaadress
Spamskydd * (obligatorisk)

Bredband via fiber

Oavsett om ni är ett litet hushåll som använder internet till att läsa nyheter och betala räkningar eller är en tonårsfamilj med surfplattor, smartphones och smart-tv finns en hastighet som passar er. Med våra hastigheter får du och din familj möjlighet att surfa, streama webb-tv, spela onlinespel och lyssna på musik samtidigt utan problem.

Hos Sandnet är alla hastigheter symmetriska, vilket innebär att du får samma hastighet ut på nätet som du får in till dig.

Välj mellan 100, 250, 500 eller 1000 Mbit/s.

Sappa TV

När det gäller TV är fibernätet möjligheternas nät och du som är Fiber till Hemmet- kund via Sandnet har möjlighet att beställa TV via vår leverantör Sappa.

Besök Sappas hemsida för beställning av TV och se vad Sappa har att erbjuda din som kund.

För mer information och beställning av TV-tjänst, extrakort och utrustning vänder du dig direkt till Sappa eller via Svenska Cantab.

Kontaktuppgifter Sappa

Kontaktuppgifter till Sappa via Svenska Cantab
Telefonnummer: 026-14 00 01 (efter ordinarie öppettider kopplas telefonnumret till Sappa i Göteborg).

Skapa ett ärende genom att: Logga inLänk till annan webbplats. på "Mitt Sappa". Länk till annan webbplats.

Sappa är tillgängliga alla dagar, året om.
Hemsida: www.sappa.se Länk till annan webbplats.

Ip-telefoni

Med Ip-telefoni via vårt fibernät kan du ringa med samma kvalitet och samma telefoner som idag, fast till ett bättre pris. Vi ger dig dessutom friheten att välja tjänsteleverantör efter vad som passar dig bäst.

Önskar du att beställa telefoni krävs det att du har en bredbandstjänst från Sandnet. Ta kontakt med din tjänsteleverantör för att beställa tjänst och få mer information kring vad du behöver för din inkoppling av telefoni.

Teletek Ip-telefoni

Vi samarbetar med Teletek som är vår tjänsteleverantör inom Ip-telefoni. Du som har en fiber­uppkoppling med fiberboxen av märket Allied Telesis kan koppla in din vanliga telefon (förslagsvis en trådlös telefon och dess basstation) i bottenkontakten på fiberboxen direkt. Du som har den senaste fiber­boxmodellen av märket CTS behöver komplettera med en telefonidosa för att Ip-telefoni ska fungera.

Besök Teleteks hemsida för mer information, där kan du också beställa Teleteks abonnemang online.

Varför ska jag välja Teletek?

  • Ingen bindningstid
  • Ingen anslutningsavgift
  • Ingen minimidebitering
  • Ingen dator behövs
  • Använd din vanliga telefon som tidigare
  • Mycket låga samtalspriser dygnet runt

Teleteks kundtjänst

040-24 61 00

support@teletek.se

Beställ Teleteks abonnemang via deras hemsida Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterat