Logo
bild

Ny TV-leverantör för Sandnetkunder

2020-10-27

Vi på Sandnet har alltid våra kunder i centrum och vi är därför väldigt glada att kunna berätta om en förändring för våra TV-kunder som kommer att ske i december.

Den 1 december 2020 tar AB Sappa över avtalet som våra TV-kunder har med Sandnet och blir därmed ny leverantör av TV-tjänster. För de kunder som har tilläggspaket från Svenska Cantab så överlåts även dessa till Sappa. Svenska Cantab kommer under Sappas varumärke finnas kvar vad gäller försäljning och support.

För våra TV-kunder innebär denna förändring att man kommer få tillgång till ett av marknadens bredaste TV-utbud samt flertalet play- och streamingtjänster.

Det kommer inte att ske någon prisförändring, samma pris som idag. Man behåller sin box och sitt kort. Någon ny kanalsökning behöver heller inte göras.

Varför gör vi denna förändring?

Vi på Sandnet arbetar för att Sandviken kommun ska ligga i framkant vad gäller den digitala utvecklingen och att vi har ett bredband i världsklass.

Vårt huvudfokusområde, och där vi lägger våra största insatser, är att bygga ut fibernätet och tillhandahålla bredbandstjänster till boende, företag och ideella organisationer i Sandvikens kommun. Inom det här området händer det mycket spännande. Tjänster och produkter utvecklas kontinuerligt och den utvecklingen vill vi så klart att våra kommuninnevånare ska få ta del av.

Samtidigt händer det mycket inom utvecklingen av TV-tjänster där vi inte har resurser och möjligheter att vidareutveckla produkter och tjänster i den takt som marknaden efterfrågar, det har Sappa. Genom att låta Sappa ta över som tjänsteleverantör möjliggör vi att ni som TV-kunder ska få ta del av det senaste inom denna utveckling.

Vi fortsätter såklart leverera fiber och bredband till er kunder, så när det gäller dessa ärenden vänder du dig till oss som vanligt.

Senast uppdaterat