Logo

Gruppavtal

Är du kollektivt ansluten, till Sandnets fibernät eller vill bli, så hittar du information här om vilka tjänster som finns för dig.

Som kollektivt ansluten har du tillgång till våra tjänster Sandnet bredband och/eller Sandnet digital-tv.

Om du inte hittar din bostadsrättsförening, samfällighet eller fastighetsägare kan det bero på att det ännu inte finns något gruppavtal eller att fastigheten inte är ansluten till Sandnets fibernät.

Gruppavtal kan tecknas för Sandnet bredband och digital-tv om fastigheten omfattar fler än 10 hushåll. Genom att teckna ett gruppavtal blir priset för tjänsterna lite lägre. Ett gruppavtal innebär att alla i fastigheten har samma grundutbud. Den boende kan sedan uppgradera grundutbudet genom att teckna ett individuellt avtal och betalar då mellanskillnaden för tjänsterna.

Individuella avtal

Individuella avtal kan tecknas för Sandnet bredband och digital-TV till ordinarie priser. Med ett individuellt avtal väljer den boende tjänster efter eget behov.

Anslutningsprocessen för grupper

Följande samfälligheter har med Sandnet förhandlat fram ett förmånligt pris gällande digital-tv och/eller bredband. Se vad du kan beställa.

Sandnet bredband

Oavsett om ni är ett litet hushåll som använder internet till att läsa nyheter och betala räkningar eller är en tonårsfamilj med surfplattor, smartphones och smart-tv finns en hastighet som passar er. Med våra hastigheter får du och din familj möjlighet att surfa, streama webb-tv, spela onlinespel och lyssna på musik samtidigt utan problem. Hos Sandnet är alla hastigheter symmetriska, vilket innebär att du får samma hastighet ut på nätet som du får in till dig.

Välj mellan 10, 30, 100, 250, 500 eller 1000 Mbit/s.

Bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar eller fastighetsägare med hyreslägenheter med 10 lägenheter eller fler kan teckna gruppavtal på Sandnet bredband 10 Mbit/s och 100 Mbit/s. Genom att teckna avtal med Sandnet som sträcker sig över några år kan vi erbjuda kollektivet en lägre månadskostnad. Kontakta Sandnet för mer information eller fyll i formuläret för intresseanmälan/offertförfrågan.

Sandnet tv

När det gäller tv är fibernätet möjligheternas nät. För många räcker vårt eget digitala basutbud medan andra har större behov. Vilket kanalutbud du har beror på vad du har för gruppavtal.

Sandnet tv innehåller två digitala kanalpaket, Bas 1 och Bas 2. I kanalpaketen ingår en mängd digitala kanaler till en valfri tv-apparat samt analoga kanaler till samtliga tv-apparater i ditt hushåll.

För att kunna titta på digital-tv behöver du ha en digitalbox eller en CA-modul samt ett programkort. När din förening tecknar gruppavtal för något av våra kanalpaket ingår en digitalbox eller CA-modul samt kortavgift på första tv-apparaten.Kontakta din förening för att få information och tillgång till rätt utrustning.
Kanalutbudet kan förändras beroende på förutsättningar och kanalägarens villkor.

Hos Svenska Cantab kan du utöka ditt kanalutbud med fler favoritkanaler, till exempel Viasat och CMore.

Bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar eller fastighetsägare med hyreslägenheter med 10 lägenheter eller fler kan teckna gruppavtal på båda våra kanalpaket. Genom att teckna avtal med Sandnet som sträcker sig över några år kan vi erbjuda kollektivet en lägre månadskostnad. Kontakta Sandnet för mer information eller fyll i formuläret Intresseanmälan/offertförfrågan.

För mer info kontakta Svenska Cantab.länk till annan webbplats

Extrakort

Om du vill ha digital-tv på fler än en tv behöver du en digitalbox eller CA-modul samt ett programkort till varje tv. Kortet (kort 2-4) beställer du av Svenska Cantab för 39 kr/mån/kort, startavgift 295kr/kort tillkommer.

Digitalbox och CA-modul kan du köpa hos Svenska Cantab på Kryddstigen 18 i Gävle eller deras återförsäljare Audio Video i Sandviken.

För att kunna ha utökat kanalutbud från Svenska Cantab måste du ha Sandnet TV, digital BAS1 eller BAS 2 som grundtjänst.

Välkommen att kontakta vår Kundservice om du har några problem!

Intresseanmälan / offertförfrågan

Om du tillhör du en BRF, samfällighet eller fastighetsägare och är intresserad av en kollektiv anslutning eller vill förhandla om ett förmånligt pris på tjänster för medlemmar och hyresgäster så kan du skicka in en intresseanmälan.

Hur kan vi hjälpa dig? * (obligatorisk)
Vill du ha en offert måste du fylla i samtliga uppgifter i formuläret!
Hur kan vi hjälpa dig?


Efter du skickat in din förfrågan om offert kommer vi att kontakta dig för att boka ett besök. Vi kommer sedan och tittar på vad du har för förutsättningar. Efter vårt besök skriver vi en offert som vi lämnar till dig.

Vill du bara undersöka möjligheterna för ditt område, genom en intresseanmälan, så kontaktar vi dig inom 3-5 arbetsdagar.