Bredbandstelefoni

Med bredbandstelefoni via Sandnets fibernät kan du ringa med samma kvalité och samma telefoner som idag, fast till ett bättre pris. Du ringer med din "vanliga" telefon fast över internet.

Det finns flera tjänsteleverantörer av bredbandstelefoni. Du som är kund hos Sandnet kan välja den som passar dig bäst både prismässigt och tekniskt.

Oftast är det bättre fasta kostnader med bredbandstelefoni än med fast telefoni. För att jämföra leverantörer av bredbandstelefoni kan du skapa en egen ringprofil på prisjakt.nu.

Jämför direkt på Prisjaktlänk till annan webbplats

Teletek bredbandstelefoni

Vi samarbetar med Teletek som är vår tjänsteleverantör inom
bredbandstelefoni. Du som har Fiber Till Hemmet med fiberboxen av märket Allied Telesis kan koppla in din vanliga telefon (förslagsvis en trådlös telefon och dess basstation) i bottenkontakten på fiberboxen direkt.Du som har den senaste fiberboxmodellen av märket CTS behöver komplettera med en telefonidosa för att IP-telefoni ska fungera. Vid beställning av bredbandstelefoni tillkommer telefonidosan just nu kostnadsfritt.

Besök Teleteks hemsida för mer information, där kan du också beställa Teleteks abonnemang online.

Varför ska jag välja Teletek?

  • Ingen bindningstid
  • Ingen anslutningsavgift
  • Ingen minimidebitering
  • Ingen dator behövs
  • Använd din vanliga telefon som tidigare
  • Mycket låga samtalspriser dygnet runt

Senast publicerad: 2019-05-17

ATT TÄNKA PÅ!

Kontakta alltid din nya operatör innan du säger upp din befintliga operatör om du vill behålla ditt nuvarande telefonnummer.

Du kan då behålla ditt telefonnumrmer genom portering. Oftast sköter din nya operatör även uppsägnigen av din befintliga operatör.

Fast avgift från 30 kronor per månad