Tjänsteutbud

För boende och medlemmar i samfälligheter, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som har kollektiva avtal med Sandnet.

Sandnet bredband

Vad du ska välja beror helt på vad du ska använda bredbandet till och hur många ni är i familjen som använder bredbandet samtidigt. Är du osäker på vilken hastighet du behöver har vi gjort en förenklad beskrivning nedan.

Klicka på bilden för att se den i större storlek.

Det är viktigt att din tekniska utrustning (router) är anpassad till hastigheten på ditt bredband, särskilt om du väljer högre hastigheter.

Sandnet TV

När det gäller TV är fibernätet möjligheternas nät. För många räcker vårt eget digitala basutbud medan andra har större behov.

Sandnet TV innehåller två digitala kanalpaket, BAS 1 och BAS 2. Beroende på vad du har för kollektivt avtal I kanalpaketen ingår en mängd digitala kanaler till en valfri TV-apparat samt analoga kanaler till samtliga TV-apparater i ditt hushåll. När du tecknar dig för något av våra kanalpaket ingår en digitalbox eller CA-modul samt kortavgift på första TV-apparaten.

Kanalplan

Kanalplan för Sandnet TV digital BAS 1 och BAS 2 kan du ladda ner här.PDF
Du kan klicka på bilderna nedan för att se i större storlek.

Digital BAS 1

Senast publicerad: 2019-01-16

Har du frågor?

Välkommen att kontakta Kundservice på tel 026-24 16 00 eller via e-post info@sandnet.se.


För information om personuppgiftsbehandlingen se integritetspolicyn.

Utökat kanalutbud

Hos Svenska Cantab kan du utöka ditt kanalutbud med fler favoritkanaler, t ex Viasat och CMore. För mer info kontakta Svenska Cantablänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Extrakort

Om du vill ha digital-TV på fler än en TV behöver du en digitalbox eller CA-modul samt ett programkort till varje TV. Kortet (kort 2-4) beställer du av Svenska Cantab för 39 kr/mån/kort, startavgift 295kr/kort tillkommer.

Digitalbox och CA-modul kan du köpa hos Svenska Cantab på Kryddstigen 18 i Gävle eller deras återförsäljare Audio Video på Hyttgatan 22 i Sandviken.

Känns det krångligt? Välkommen att kontakta vår kundservicelänk till annan webbplats så löser vi det tillsammans.