Beställning av Fiber Till Hemmet och dess tjänster

Beställning av Fiber Till Hemmet och dess tjänster

Kampanjerbjudande till dig som är fastighetsägare i Långängarna och som har fått ett erbjudande om Fiber Till Hemmet.

beställ senast 2 oktober

1. ANSLUTNINGSAVGIFT


Jag väljer att betala: *


2. FLER ANSLUTNINGAR


Jag vill ha ytterligare anslutning/anslutningar till min fastighet, t ex till uthyrningsbostad, verkstad eller ladugård:(Gäller endast inom samma fastighetsbeteckning samt när avlämning för alla anslutningar sker vid samma punkt.)
3. KAMPANJERBJUDANDE JUST NU!
Kampanjerbjudandet gäller under en begränsad tid (se sista datum för beställning nedan) och endast för erbjudet hushåll i samband med ny anslutning av Fiber Till Hemmet. I kampanjerbjudandet ingår utan extra kostnad Sandnet TV digital BAS 2 de 3 första månaderna och Sandnet bredband 100 Mbit/s de 6 första månaderna. Därefter faktureras tjänsterna till ordinarie pris (205 kr/mån respektive 395 kr/mån). Tjänsterna aktiveras från och med den dag din fastighet blir ansluten till fiber.

Vill du fortsätta med 100 Mbit/s bredband och digital BAS 2 från Sandnet efter dina kampanjmånader har avslutats behöver du inte fylla i steg 4 ”Förändring av tjänst”. Gå vidare till steg 5 ”Kunduppgifter” nedan.
4. FÖRÄNDRING AV TJÄNST
Här kan du byta och/eller säga upp de två tjänster som ingår i kampanjerbjudandet. Kryssa i dina val nedan. Vid uppsägning av tjänster efter avslutade kampanjmånader gäller en (1) månads ekonomisk uppsägningstid. Uppsägningstiden räknas från det datum som Sandnet mottagit din uppsägning skriftligen.
Efter avslutade kampanjmånader (valfritt):
Multiple selectionOBS! Sandnet TV måste ligga som grundtjänst för att du ska kunna komplettera med fler kanaler eller kanalpaket från vår tjänsteleverantör Svenska Cantab.
5. KUNDUPPGIFTER
(fyll i dina uppgifter för att vi ska kunna registrera din beställning)
Kontaktuppgifter
User informationOm du gör din beställning på distans, exempelvis genom telefon, internet eller hembesök, har du enligt lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler rätt att ångra din beställning. Ångerrätten gäller i 14 dagar med start från den dag vi tagit emot din beställning, den s.k. ångerfristen, och upphör att gälla om du samtycker till att leveransen börjar utföras under ångerfristen. Fullständigt avtal samt övrig information finns på sandnet.se.
Härmed godkänner jag att Sandnet genomför en teknisk undersökning för att kontrollera om fiber kan dras till min fastighet. Om inga tekniska hinder finns godkänner jag att den här beställningen övergår i ett bindande avtal enligt gällande regler och allmänna villkor. Jag samtycker till att Sandnet behandlar mina personuppgifter enligt personuppgiftslagen.

Senast publicerad: 2017-10-03

HAR DU FRÅGOR?

Välkommen att kontakta vår Kundservice på tel. 026-24 16 00 eller via e-post info@sandnet.se.

EUROPEISKA UNIONEN
Europeiska regionala utvecklingsfonden.

Utbyggnaden i detta område sker med medel från Eruf, Europeiska utvecklingsfonden. Det är viktigt att Gävleborg ligger i framkant i den digitala utvecklingen och att vi har ett bredband i världsklass. Därför bygger Sandnet ett omfattande områdes­sammanbindande fibernät tillsammans med Region Gävleborglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.