Fiber Till Hemmet

Sandnet har gjort stora investeringar i fibernätet eftersom det är framtidens teknik som ger stora fördelar för alla i hushållet redan idag.

Sandnet bygger fibernät i Sandvikens kommun. Privata fiberanslutningar till villor, bostadsrätter och samfälligheter går under namnet Fiber Till Hemmet (FTH).

Framtidssäkra din fastighet

Du kan välja att framtidssäkra din fastighet med en fiberanslutning, det vill säga att dra in fiber och sätta en fiberbox på insidan av din bostad. Tack vare fiberboxen kan du enkelt välja till tjänster som bland annat bredband, TV och telefoni när du själv önskar. Din bostad blir dessutom mer attraktiv vid en eventuell försäljning.

När du surfar på internet använder du bredband som kan levereras genom fler olika tekniker, där fiber är överlägset bäst. Internettrafiken färdas med ljusets hastighet i en mycket tunn glastråd och rent teoretiskt finns det idag inte någon gräns för hur snabbt trafiken kan transporteras med fiber.

  • Hastighet för alla behov - från 10 Mbit/s till svindlande 1 000 Mbit/s.
  • Se HDTV, streama film, spela online, surfa, ladda upp bilder etc.
    - samtidigt och utan problem
  • TV, bredband & telefoni i toppklass till priser som verkligen tål att jämföras.
  • En anslutning för alla tjänster. Fibern ersätter antenner, parabol, ADSL-modem och telejack.
  • Framtidssäker lösning. Kvaliteten och kapaciteten räcker i många decennier framåt. En investering som höjer värdet på ditt hus.

Anslut villan till Fiber Till Hemmet, upplev fördelarna och spara pengar!

Nytta och nöje med fiber

Det är ingen hemlighet att familjens stationära dator är undanskuffad och att en smartphone, surfplatta eller åtminstone en bärbar dator har blivit många familjers nya favorit. För att kunna nyttja nya och populära internettjänster på bästa sätt krävs en snabb och stabil anslutning.

Vi använder mer och mer kapacitet med dagens surfplattor, smartphones och Smart TV. För att täcka upp detta behov ställs höga krav på anslutningen. Med fiber anslutet till hemmet ges utrymme för dagens och framtidens behov av kommunikation.

Senast publicerad: 2019-11-08