Bredband genom telefonjacket

Idag kan nästan alla få Bredband genom telefonjacket och Sandnet finns tillgängligt på de flesta orter i Sandvikens kommun.

Bredband genom telefonjacket bygger på befintlig infrastruktur genom kopparledningar eller telefonledningar. För att utnyttja tekniken så kopplar du ett sk. ADSL-modem till första telefonjacket i din bostad, vare sig du har ett fast telefonabonnemang eller inte.

Idag behöver du inte ha ett fast telefonabonnemang för att få tillgång till Bredband genom telefonjacket utan det som krävs är att att det finns kopparledning från telefonstationen fram till ditt telefonjack i väggen. Däremot skiljer vi på produkterna för när du har fast telefoni eller inte, genom att benämna dem med ADSL och Total.

Leveranstiden för Bredband genom telefonjacket är ca. 2 veckor. Bredband genom telefonjacket erbjuder hastigheter upp till 24 Mbit/s, dock påverkas hastigheten av längden på kopparledningen samt kvalitén.

Har du fast telefoni?

Då ska du välja vår produkt ADSL. Då delar vi kopparledning med ditt fasta telefonnummer och du får en något lägre månadskostnad för bredbandet. Var noga att ange rätt fasta telefonnummer i din beställning till Sandnet för snabbare och bättre leverans.

Har du inte fast telefoni?

Välj då produkten Total då vi beställer upp ditt bredband enbart genom adress och eventuella trappantal till din lägenhet. Vid beställning är vi tacksamma om ni är noga med att notera antal trappor och adressen korrekt för snabbare och bättre leverans, samt ger ett kontaktbart telefonnummer där eventuell tekniker kan få kontakt med dig om det skulle behövas vid installation.

Senast publicerad: 2019-05-17