Vi byter till ett modernare e-postsystem

Vi vill att våra kunder ska ha en modern och pålitlig e-posttjänst. Den 4 december kommer vi att byta till ett nytt molnbaserat e-postsystem med högre stabilitet och säkerhet. Läs om vad det innebär för dig.

SERVICEFÖNSTER SÖNDAG 4 DECEMBER 18.00-04.00

Vi byter e-postsystem under ett förlängt servicefönster söndagen den 4 december klockan 18.00–04.00. Under bytet kommer du inte ha någon åtkomst till ditt e-postkonto. Det innebär att du inte kan logga in i webmailen eller ta emot nya e-postmeddelanden.
E-post som har skickats till dig kommer till din inkorg när servicefönstret är avslutat.

Du som använder en e-postklient, det vill säga att du hanterar din e-post i ett program på din dator, kommer kunna skicka e-post som vanligt.

SPARA DINA KONTAKTER

Du som har kontakter sparade i webmailen behöver spara ner dessa på din dator. De kommer inte att finnas i den nya webmailen, men du kommer åt kontakterna till och med 31 mars 2017 i den gamla webmailenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Notera att inga nya e-postmeddelanden visas där efter 4 december.

NY FÖRBÄTTRAD WEBMAIL OCH NY INLOGGNING

Vi byter till en ny förbättrad webmail med ett användarvänligt utseende. När du loggar in anger du e-postadress istället för användarnamn, men lösenordet är ditt vanliga. Du loggar in via sandnet.se.

Vi hjälper dig

SUPPORT ALLA DAGAR KL 7-23

Upplever du några problem med din e-post efter systembytet, vänligen kontakta vår tekniska support på tel. 026-24 21 21. Du kan också kontakta oss på e-post support@sandnet.se och via chatten på sandnet.se.


WEBMAIL PÅ SANDNET.SE

Webmail - SandnetPublicerad: 2016-11-29 08.00