Förtydligande Sandnet TV

Vi har fått frågor gällande Sandnet digital-TV och nedstängning av analoga kanaler och därför kommer här ett förtydligande.

Vår tjänst Sandnet analog kabel-TV har upphört att säljas. Tjänsten för 165 kr/mån innehåller endast analoga kanaler, cirka 20 stycken, som succesivt kommer minska till 14 kanaler under perioden 15 januari – 31 mars 2017.

De kunder som idag har tjänsten Sandnet analog kabel-TV kan fortsätta nyttja den fram till 2018-01-31 då tjänsten upphör. De kan också välja att byta till vår nya tjänst Sandnet TV med kanalpaketen BAS 1 (149 kr/mån) eller BAS 2 (205 kr/mån). I båda våra nya digitala kanalpaket ingår även 14 stycken analoga kanaler som går att distribuera på hushållets alla TV-apparater.

För mer information om vad som ingår i Sandnets kanalpaket, se Sandnet TV.

Observera!
De analoga kanalerna försvinner inte i och med att tjänsten Sandnet analog kabel-TV upphör utan de kommer ingå i vår nya tjänst Sandnet TV, BAS 1 och BAS 2.

Det analoga utbudet minskar för att ge plats åt fler digitala kanaler i utrymmet för kanalplatser. Marknaden går mot en digitalisering, fler och fler kanaler går över till HD och ryms inte i utrymmet för kanalplatser. Därför släcks analoga kanaler ner för att ge plats åt fler digitala.

Publicerad: 2017-01-16 14.14

Sandnet TV från 149 kronor i månaden