Logo

Information till våra kunder om coronaviruset

Just nu påverkas vi alla av coronaviruset (Covid-19) och det rådande läget. Vi på Sandnet följer utvecklingen och uppdaterar löpande våra rutiner för att hålla våra medarbetare friska och kunna fortsätta erbjuda våra kunder bra service och leveranssäkerhet. Tillsammans kan vi hjälpas åt att minska smittspridningen.

Besök i våra lokaler

Vi tar för närvarande inte emot kundbesök eller studiebesök i våra lokaler.

Du kan hantera många av dina ärenden här på hemsidan.

Om du behöver ställa frågor är du alltid varmt välkommen att kontakta Teknisk support eller Kundservice.

bild

Besök hos våra kunder

Vi är för närvarande återhållsamma med besök hos våra kunder. Vi har pausat fysiska besök för vår försäljningsorganisation, men kan komma att göra hembesök om vi ska ansluta nya kunder, åtgärda fel eller säkerställa driften.

Vår personal som kommer hem till dig eller till din arbetsplats är symtomfri. För både din och vår personals skull ber vi dig att hålla avstånd och helst vara i ett annat rum medan arbetet pågår. Vid behov använder vi skyddsutrustning.

Omboka om du har symptom eller inte vill ha besök

Om du själv upplever symtom på Corona eller väntar på provsvar ska du kontakta Kundservice eller tidigare angiven kontakt och boka om ditt besök. Du kan även omboka din tid om du i nuläget inte vill att vi utför planerade åtgärder i ditt hem eller i dina lokaler.


Innehållet på denna sida uppdateras löpande.