Byt kanalpaket Sandnet TV

Här kan du byta kanalpaket. Välj mellan Digital BAS 1 och Digital BAS 2. Leveranstid upp till 2 arbetsdagar. 

(fyll i dina uppgifter för att vi ska kunna registrera din beställning, *obligatoriska uppgifter)

VAL AV TJÄNST - DIGITAL TV *


Vid uppsägning av tjänst gäller en (1) månads ekonomisk uppsägningstid. Uppsägningstiden räknas från det datum som Sandnet mottagit din uppsägning skriftligen.


Kontaktuppgifter *


User informationOm du gör din beställning på distans, exempelvis genom telefon, internet eller hembesök, har du enligt lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler rätt att ångra din beställning. Ångerrätten gäller i 14 dagar med start från den dag vi tagit emot din beställning, den s.k. ångerfristen, och upphör att gälla om du samtycker till att leveransen börjar utföras under ångerfristen. Fullständigt avtal samt övrig information finns på sandnet.se. Härmed godkänner jag att den här beställningen övergår i ett bindande avtal enligt gällande regler och allmänna villkor. Jag samtycker till att Sandnet behandlar mina personuppgifter enligt personuppgiftslagen.

Senast publicerad: 2016-12-05

Utökade kanalpaket

Saknar du någon kanal kan du alltid komplettera med fler kanaler från vår tjänsteleverantör Svenska Cantab.

Välj mellan en mängd kanalpaket med bland annat film, sport, och serier fran Viasat och C More. För att beställa kanalpaket från Svenska Cantab behöver du ha Sandnet TV som grundtjänst.

Svenska Cantab - www.cantab.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster