Byt kanalpaket Sandnet TV

Här kan du byta kanalpaket. Välj mellan Digital BAS 1 och Digital BAS 2. Leveranstid upp till 2 arbetsdagar. 

(fyll i dina uppgifter för att vi ska kunna registrera din beställning, *obligatoriska uppgifter)

VAL AV TJÄNST - DIGITAL TV * (obligatorisk)


VAL AV TJÄNST - DIGITAL TV
Vid uppsägning av tjänst gäller en (1) månads ekonomisk uppsägningstid. Uppsägningstiden räknas från det datum som Sandnet mottagit din uppsägning skriftligen.


Kontaktuppgifter * (obligatorisk)


KontaktuppgifterGenom undertecknande av denna Beställning godtas vid var tid gällande Allmänna villkor avseende tjänsten och att ett bindande avtal uppstår när Sandnet efter bedömning om tekniska och andra förutsättningar föreligger bekräftar Beställningen. Lämnade personuppgifter kommer att behandlas för uppfyllande av avtalet kopplad administration, vilket inkluderar överföring till samarbetspartners för att möjliggöra till avtalet kopplade tjänster såsom installation, felavhjälpning och support, samt uppföljning av kundnöjdhet. För privatkunder som tecknar beställningen på distans föreligger en ångerrätt inom 14 dagar från att Sandnet mottagit Beställningen. Allmänna villkor och information om personuppgiftshanteringen samt ångerrätten finns på www.sandnet.se/allmannavillkor

Senast publicerad: 2019-05-28

Utökade kanalpaket

Saknar du någon kanal kan du alltid komplettera med fler kanaler från vår tjänsteleverantör Svenska Cantab.

Välj mellan en mängd kanalpaket med bland annat film, sport, och serier fran Viasat och C More. För att beställa kanalpaket från Svenska Cantab behöver du ha Sandnet TV som grundtjänst.

Svenska Cantab - www.cantab.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster