Byt din hastighet - ADSL

Du kan alltid välja den hastighet om passar dina internetvanor bäst. Önskar du ännu högre hastigheter är du välkommen att kontakta oss i kundservice så kan vi berätta om Fiber Till Hemmet med hastigheter upp till 1000 Mbit/sekund.

Fyll i fältet nedan och skicka in din beställning så behandlar vi den så fort vi kan.

OBS! För att vi ska behandla din beställning måste du ange ditt kundnummer hos Sandviken Energi/Sandnet.Kontaktuppgifter * (obligatorisk)


KontaktuppgifterVälj ny hastighet: * (obligatorisk)


Välj ny hastighet:
Genom undertecknande av denna Beställning godtas vid var tid gällande Allmänna villkor avseende tjänsten och att ett bindande avtal uppstår när Sandnet efter bedömning om tekniska och andra förutsättningar föreligger bekräftar Beställningen. Lämnade personuppgifter kommer att behandlas för uppfyllande av avtalet kopplad administration, vilket inkluderar överföring till samarbetspartners för att möjliggöra till avtalet kopplade tjänster såsom installation, felavhjälpning och support, samt uppföljning av kundnöjdhet. För privatkunder som tecknar beställningen på distans föreligger en ångerrätt inom 14 dagar från att Sandnet mottagit Beställningen. Allmänna villkor och information om personuppgiftshanteringen samt ångerrätten finns på www.sandnet.se/allmannavillkor

Senast publicerad: 2019-05-28

Du som har bredband via Sandvikenhus eller vissa delar av Heimstaden fastighetsbestånd beställer och administrerar ditt bredband genom Sandviken Energis tjänsteportal.