Fastighetsägare JSF Fastigheter Vallhov

Din hyresvärd har ett avtal med Sandnet. Det innebär att du som hyresgäst kan beställa bredband från Sandnet med hastighet upp till 1000Mbit/s.

Fyll i formuläret och skicka din beställning så behandlar vi den så fort vi kan.

Sandnet LAN
Här tecknar du dig för Sandnet LAN. Du kan själv beställa valfri hastighet enligt nedan pris.
Sandnet LANKontaktuppgifter * (obligatorisk)
Kontaktuppgifter


Genom undertecknande godtas vid var tid gällande Allmänna villkor avseende beställda tjänster. Ett bindande avtal uppstår när beställningen bekräftats eller leverans påbörjats. För privatkunder som tecknar beställningen på distans föreligger en ångerrätt inom 14 dagar från att beställningen mottagits. Lämnade personuppgifter behandlas i enlighet med vår integritetspolicy för uppfyllande av avtalet kopplad administration, vilket inkluderar överföring till samarbetspartners för att möjliggöra till avtalet kopplade tjänster såsom installation, felavhjälpning och support. Vidare lämnas samtycke till uppföljning av kundnöjdhet. Allmänna villkor, integritetspolicy och information om ångerrätten finns på www.sandnet.se.

Senast publicerad: 2020-02-18

Har du frågor?

Kundservice
Tel: 026-24 16 00
E-post: info@sandnet.se

Läs mer om Kundservice

Teknisk support
Tel: 026-24 21 21
E-post: support@sandnet.se

Öppet alla dagar året runt,
kl 07 - 23


För information om personuppgiftsbehandlingen se integritetspolicyn.

Allmänna villkor & ångerrätt
Allmänna villkor
Ångerrätt

Digital-TV

Som hyresgäst har du möjlighet att beställa digital-TV från Svenska Cantab. Digitalbox eller CA-modul samt programkort krävs. För mer information se www.cantab.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller kontakta Svenska Cantab på telefon 026-14 00 01