Logo

Fiberyra på Vandrarhemsvägen

Just nu bedriver vi en kampanj på Vandrarhemsvägen för ansluta ditt hem till fiber. Här kan du se aktuell information och tidplan med mera för projektet.

Vad händer just nu?

20 september, 2021
Kampanjen är nu avslutad och vi påbörjar arbetet med att sammanställa alla beställningar som inkommit och förbereder för leverans av grävmaterial till er som beställt.

När vår gräventreprenör förbereder och påbörjar arbetet med grävning ute i gatan (se tidsplan nedan) så kommer de att lämna av material samt utsättning av anslutningspunkt vid tomtgräns. Materialet gräver ni ner, från anslutningspunkt till fasad, så är er fastighet förberedd inför fiberinstallationen.

15 september
Har du inte hunnit beställa ännu? Ingen fara, Andra chansen har kommit! Vi har skickat ut samma erbjudande till dig som ligger inom kampanjområdet för att ge dig chansen att beställa. Du kan välja att antingen skicka in din beställning via blanketten du fått hem eller via formuläret som finns här.

16 augusti, 2021

Kampanjmaterial har skickats ut till hushållen i området.

Tidplan

Projektets tidplan

Projektstart

Augusti 2021

Hembesök av informatör

September 2021

Sista dag för beställning

10 september

Förberedelse av fibernät

September-oktober 2021

Materialleverens för grävning

September-oktober 2021

Installationer planeras

Oktober-november 2021

Tror du inte fiber är något för dig?

Använder du bara internet till att betala räkningar? Eller handen på hjärtat - har ditt internetanvändande ökat som för de flesta under Coronapandemin?

Vårt behov av snabba nyhetsuppdateringar, att handla online, att jobba och studera hemifrån och att mötas digitalt har ökat explosionartat. Em stabil och snabb uppkoppling är extra viktigt när hela familjen delar på internetkapaciteten i ditt hus och där är fiber i särklass den bästa lösningen.

När du tänker på fiber så tänk inte bara på vad du har för behov idag utan även på hur ditt framtida behov kommer att se ut.

Några fördelar med att välja fiber

  • Framtidssäkert
  • Värdeökning på huset
  • Väderoberoende
  • Lokal och personlig
  • Höga hastigheter
  • Stabil uppkoppling