Varför ska man välja fiber?

Det räcker egentligen med att titta några år bakåt i tiden. Blunda några sekunder och tänk efter hur företagets kommunikation såg ut då – och öppna sedan ögonen och se hur det ser ut idag. Sedan kan man försök att gissa hur den ser ut i morgon.

Det så kallade informationssamhället har tagit fart på allvar. Data­kommunikation är plötsligt förutsättningen för väldigt mycket och allt flyttar in i data­kommunikationsvärlden. Snart är paraboler, antenner, ADSL-modem och telefonjack bara minnen.

En anslutning för alla tjänster räcker. Vårt behov av kapacitet och kvalitet ökar därför oavsett om man konsumerar eller producerar. Där finns fiberns verkliga styrka. I den finns plats för allt.

Kapacitet och servicenivå

Alla företag har olika behov av kapacitet och servicenivå. En del företag använder nätet mest till betalning och kanske surf. Andra har avancerade internetlösningar och kanske egen serverpark. Vissa har bara en enkel mejladress och en telefon, andra har behov av fast IP eller till och med fast publikt IP-nät och egna telefonväxlar.

Men alla har samma krav: det ska fungera, det ska vara kostnadseffektivt och det ska finnas flexibilitet. För vem vet hur ditt företag växer i morgon – eller vilka nyatekniska lösningar som kommer.

Välj framtiden!

Fiber till fast pris

Utvecklingen rusar och ny teknik har nästan alltid ett gemensamt: den kräver större kapacitet. Fiber med all sin plats i tråden bara väntar på framtidens produkter.

Fiberns styrka är att du får den kvalitet du betalar för. Lika mycket in som ut. Allt till ett fast pris. Ingen surfmängd som tar slut. Ingen kapacitet som ska delas med andra. Ingen mast du helst ska ha i närheten av företaget.

Sandnet har erfarenhet sedan 1996, vi är lokala, vi är tillgängliga och samarbetar med lokala och regionala IT-konsulter.

Så varför ska du som företagskund välja fiber? För att du väljer trygghet och säkerhet även i framtiden.

Senast publicerad: 2019-05-17


För information om personuppgiftsbehandlingen se integritetspolicyn.

 

I vår broschyr kan du läsa om hur våra kunder använder Sandnets tjänster

Välkommen till framtidens fibernät för ditt företagPDF